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| 순번 | 과제명 | 기관명 | 기간 | 
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| 1 | 국내 아열대 단지 육성을 위한 생산 소비 기반기술 개발 | 농촌진흥청 | 20220101~20221231 | 
| 2 | 식물성유지의 고체 구조화 공법기반 천연유지젤 개발 및 응용성 연구 | 한국연구재단 | 20200301~20200531 | 
| 3 | 식용곤충 오일의 구조화기술 활용한 지방대체재 개발 및 가공적성과 건강기능성 규명 | 한국연구재단 | 20210301~20220228 | 
| 4 | 식용곤충 오일의 구조화기술 활용한 지방대체재 개발 및 가공적성과 건강기능성 규명 | 한국연구재단 | 20220301~20230228 | 
| 5 | 식물성유지의 고체 구조화 공법기반 천연유지젤 개발 및 응용성 연구 | 한국연구재단 | 20190301~20200229 | 
| 6 | (교내)저장 안정성이 개선된 고체지방 대체 소재 올레오젤의 개발 | 순천대학교 | 20200301~20210228 | 
| 7 | 갈색거저리 유충 오일의 가공식품 적용을 위한 고체구조화 기술 개발 | 순천대학교 | 20200901~20210131 | 
| 8 | 식용곤충 오일의 구조화기술 활용한 지방대체재 개발 및 가공적성과 건강기능성 규명 | 한국연구재단 | 20230301~20240229 | 
| 순번 | 제목 | 기관명 | 기간 | 
|---|---|---|---|
| 1 | Rheological, microstructural, and tomographical studies on the rehydration improvement of hot air-dried noodles with oleogel | Elsevier Ltd | 202003 | 
| 2 | Micro-computed tomographic and proton NMR characterization of cooked noodles and their correlation with conventional methods | Elsevier Ltd | 202004 | 
| 3 | Utilization of butter and oleogel blends in sweet pan bread for saturated fat reduction: Dough rheology and baking performance | Academic Press | 202005 | 
| 4 | Effect of turanose on the rheology and oil uptake of instant fried noodles | Blackwell Publishing Ltd | 202003 | 
| 5 | Convergence Study on the Optimization for Suppression of Starch Hydrolysis using Rutin, Quercetin and Dietary Fiber Mixture Design | 한국융합학회 | 202005 | 
| 6 | 스마트팜 생산 새싹인삼의 유기산 처리 및 포장 용기에 따른 품질 평가에 대한 융합연구 | 한국융합학회 | 202201 | 
| 7 | Development of antioxidant-fortified oleogel and its application as a solid fat replacer to muffin | MDPI | 202112 | 
| 8 | 새싹인삼 분말 열수추출물의 유식품 적용 연구 | 한국낙농식품응용생물학회 | 202112 | 
| 9 | 유산균 발효 새싹인삼 첨가 약주의 품질 특성 | 한국식품저장유통학회 | 202204 | 
| 10 | The Characteristic of Insect Oil for a Potential Component of Oleogel and Its Application as a Solid Fat Replacer in Cookies | MDPI | 202206 | 
| 11 | 국내산 파인애플의 유산균 발효를 통한 항산화 활성 증진 및 기능성 성분 변화 연구 | 한국식품과학회 | 202210 | 
| 12 | 매실의 저장과 후숙에 따른 물성 변화 | 농업생명과학연구원 | 202302 | 
| 13 | 기후변화 대응 국내산 바나나의 유산균 발효를 통한 음료 개발 | 한국식품과학회 | 202304 | 
| 14 | Development of an Emulsion Gel Containing Peanut Sprout Oil as a Fat Replacer in Muffins: Physicochemical, Tomographic, and Texture Properties | MDPI | 202309 | 
| 15 | characterization of mixed-component oleogels: Beeswax and glycerol monostearate interactions towards Tenebrio Molitor larvae oil | Elsevier | 202401 | 
| 16 | Development of fermented beverage with citrus fruit extract using probiotics: impact on antioxidant activity and in vitro digestibility. | Springer | 202402 | 
| 17 | 현미와 7종의 식용곤충 혼합배지를 이용한 동충하초 유산균 발효 추출물의 이화학적 특성 비교 | (사)한국식품과학회 | 202408 | 
| 18 | Growth Characteristics of Peanut (Arachis hypogaea L. cv. Sinpalkwang) as Influenced by Irrigation Frequency and Temperature Conditions | 한국농업기계학회 | 202412 | 
| 19 | Physicochemical and structural properties of vegan mayonnaise prepared with peanut sprout oil and aquafaba | Elsevier | 202504 | 
| 20 | 잔탄검 첨가에 따른 어육단백질 스낵의 유지흡수율 및 품질 변화 | (사)한국식품과학회 | 202504 | 
| 21 | Fortified oleogel from Tenebrio molitor larvae oil: A novel solid fat replacer for baking applications | Brill | 202508 | 
| 순번 | 제목 | 출판사 | 출판일 | ||||||
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| 순번 | 제목 | 분류명 | 등록일 | 
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| 1 | 새싹인삼 약주 및 그 제조 방법(Alcohol drink using Panax ginseng sprout and method of preparing therefor) | 등록 | 2021.09.30 | 
| 2 | 레드향 발효 음료 및 그 제조 방법 | 출원 | 2022.06.10 | 
| 3 | 바나나 발효 음료 및 그 제조방법 | 출원 | 2022.05.31 | 
| 4 | 레드향 발효 음료 및 그 제조 방법(Fermented Beverage using Citrus hybid kanpe and method of preparing therefor) | 등록 | 2022.06.10 | 
| 5 | 바나나 발효 음료 및 그 제조방법 | 등록 | 2022.05.31 | 
| 6 | 흡유 저감된 어육 단백질 스낵 및 그 제조 방법 | 출원 | 2023.11.09 | 
| 7 | 천연유화소재를 이용한 식물성 비건용 마요네즈 및 그 제조 방법 | 출원 | 2023.08.30 |