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연구인력 정보

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윤보람

Borham Yoon

외식산업경영

급식관리

정보

전화번호 061-750-3658

이메일 byoon@scnu.ac.kr

연구인력 상세정보

순번 연구분야 연구핵심명
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연구과제

순번 과제명 기관명 기간
1 2024.급식관계자 조리아카데미 위탁 연수 용역 전라남도교육청 20240729~20240802
2 업사이클드 식품에 대한 소비자 행동연구 순천대학교 20240601~20250228
3 2023년 순천시 찾아가는 식중독 예방진단 컨설팅 용역 순천시 20230509~20230831
4 2023년 학교급식 영양상담 과정 직무연수 위탁 교육 전라남도교육청 20231012~20231215
5 2022년 위생등급제 활성화를 위한 전문컨설팅 용역 순천시 20221011~20221219
6 (교내)대학 내 다이닝 서비스에서의 지속가능한 활동들 순천대학교 20210401~20220228
7 2023 학교급식 관계자 조리아카데미 위탁 연수 용역 전라남도교육청 20230807~20230814

학술논문

순번 제목 기관명 기간
1 The role of glass ceiling perception on work engagement and service orientation behavior among female hotel employees Routledge 202111
2 Factors influencing customer decisions to use online food delivery service during the covid-19 pandemic MDPI 202112
3 Effects of corporate social responsibility (CSR) fit and restaurant size: the mediating role of perceived effort Routledge 202201
4 Campus Dining Sustainability: A Perspective from College Students MDPI 202301
5 Effects of campus dining sustainable practices on consumers’ perception and behavioral intention in the United States 한국영양학회 202307
6 Exploring the Impact of Online Community Engagement on Restaurant Brand Equity: A Comprehensive Analysis of Brand Awareness, Image, Perceived Quality, and Loyalty 산업개발연구소 202312
7 Exploring factors of nutrition teachers’ intentions for sustainable dietary education in South Korea: an application of the theory of planned behavior The Korean Society of Community Nutrition 202404
8 The Impact of Corporate Social Responsibility on U.S. Restaurant Firm Risk 산업개발연구소 202406
9 Consumer perspectives on restaurant sustainability: an S-O-R Model approach to affective and cognitive states Taylor & Francis 202408
10 지속가능한 식생활교육에 대한 영양(교)사의 교육요구도 분석: IPA, Borich 요구도, The locus for focus 모델 적용 대한지역사회영양학회 202411
11 Eating Out Frequency and Health Behaviors - An Analysis of Dietary Patterns among Korean Adults - 경성대학교 산업개발연구소 202412
12 국내 단백질 급원 고령친화식품의 물성 및 기호도 조사 - 전라남도 거주 고령자 대상 - 동아시아식생활학회 202502
13 Effects of nutrition class with cooking lab on college students’ eating behaviors and well-being in the United States: a mixed-methods study The Korean Nutrition Society and the Korean Society of Community Nutrition 202504

학술서적

순번 제목 출판사 출판일
1 식품조리원리 광문각 2022-03-11
2 한식조리 형설 2023-03-03
3 한식조리 형설출판사 2024-08-30

지식재산권

순번 제목 분류명 등록일
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