| 1 |
Lowering n-6/n-3 Ratio as an Important Dietary Intervention to Prevent LPS-Inducible Dyslipidemia and Hepatic Abnormalities in ob/ob Mice |
MDPI |
202206 |
| 2 |
Bacterially Converted Oat Active Ingredients Enhances Antioxidative and Anti-UVB Photoaging Activities |
Hindawi Limited |
202205 |
| 3 |
Physicochemical and Storage Characteristics of Pork Tteokgalbi Treated with Watermelon Radish Powder |
MDPI |
202208 |
| 4 |
Physicochemical Characteristics and Sensory Attributes of Yanggaeng Treated with Corni fructus Powder: A Pilot Study |
MDPI |
202302 |
| 5 |
The Effect of Fermented Momordica charantia with Leuconostoc mesenteroides MKSR on Metabolic Complications Induced by High-Fat High-Cholesterol Diet in C57BL/6 Mice |
MDPI |
202307 |
| 6 |
열풍 건조, 동결 건조 및 마이크로웨이브 건조로 생산된 생강, 인삼 분말의 이화학적 및 감각 특성 |
한국식품영양과학회 |
202309 |
| 8 |
Physicochemical Properties, Antioxidant Capacities, and Sensory Evaluation of Yanggaeng Treated with <I>Cissus quadrangularis</I> |
MDPI |
202310 |
| 9 |
Physicochemical Properties of Yanggaeng with Added Tempeh Powder |
한국식품영양과학회 |
202312 |
| 10 |
국내 단백질 급원 고령친화식품의 물성 및 기호도 조사 - 전라남도 거주 고령자 대상 - |
동아시아식생활학회 |
202502 |
| 11 |
시판 칡가루의 일반성분, 저항전분, 아밀로오스 함량 및 정상유동 특성 |
한국식품영양과학회 |
202504 |
| 12 |
Physicochemical and Sensory Evaluation of Yanggaeng Treated with Roasted Guatemalan Coffee Extracts |
MDPI |
202504 |
| 13 |
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Yanggaeng Added with Different Grape Varieties |
MDPI |
202506 |
| 14 |
유기산, 티몰 및 초음파의 병행 처리에 의한 팽이버섯에서 Escherichia coli O157:H7와 Listeria monocytogenes의 제어 효과 |
한국식품위생안전성학회 |
202506 |
| 15 |
디카페인 캡슐 커피의 이화학적 특성 및 항산화 활성 비교 |
한국식품영양과학회 |
202508 |