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국립순천대학교 기업협업센터
연구인력 상세보기
| 순번 | 연구분야 | 연구핵심명 | |||||||
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| 순번 | 과제명 | 기관명 | 기간 |
|---|---|---|---|
| 1 | 2024년 국가무형유산 공동체종목 대학 연계 지원 국립순천대학교 조리과학과 <우리 음식의 미학> | 한국문화재재단 | 20240311~20241231 |
| 2 | 막걸리의 미생물 동정 및 군집구조 분석 | 순천대학교 | 20240601~20250228 |
| 순번 | 제목 | 기관명 | 기간 |
|---|---|---|---|
| 1 | 골드키위, 와송 혼합주스의 항산화 활성 및 품질 특성 | (사)한국조리학회 | 202203 |
| 2 | Identification of Microorganisms (Bacteria) and Cluster Structure Analysis of Korean Conventional Ganjang | (사)한국조리학회 | 202309 |
| 3 | Comparative Analysis of the Microbial Profiles of Korean Traditional Meju and Ganjang before and after Maturation | (사)한국조리학회 | 202312 |
| 4 | A Study on the Component and Taste Ganjang according to Material and Fermentation and Ripening (Manufacturing Method) | (사)한국조리학회 | 202403 |
| 5 | 침지 전처리 및 광조건에 따른 양배추 새싹 추출물의 항산화 활성 능력 | (사)한국조리학회 | 202403 |
| 6 | [Review] The Impact of Character Collaboration Product Characteristics on Brand Awareness and Purchase Intention: Focusing on F&B Products* | 한국식품보건융합학회 | 202403 |
| 7 | Storage Stability of Beet Red Pigment according to Food Additives | (사)한국조리학회 | 202406 |
| 8 | The Impact of Healthy-pleasure Product Choice Attribute Importance on Buyer Attitudes and Purchase Behavior: a Focus on ow-calorie Foods | 한국웰빙융합학회 | 202406 |
| 9 | Quality characteristics of mayonnaise with different addition ratios of immature mandarin juice during storage | (사)한국식품조리과학회 | 202408 |
| 10 | Identification of Microorganisms (Fungi) in Fermented Ganjang from Korea, China, and Japan Using Next-Generation Sequencing Analysis | (사)한국조리학회 | 202409 |
| 11 | Microbial Community Analysis of Korean, Chinese, and Japanese Ganjang using Metagenome Analysis | (사)한국조리학회 | 202411 |
| 12 | Beyond the Plate: A Qualitative Meta-Synthesis of Psychological Determinants in Out-of-Home Food Choice Behaviors | 한국식품보건융합학회 | 202411 |
| 13 | Fungal Community Analysis of makgeolli from the Eastern Part of Jeollanam-do | 한국식품영양학회 | 202412 |
| 14 | Bacterial Community Analysis of Makgeolli from the Eastern Part of Jeollanam-do based on Metagenom Analysis | (사)한국조리학회 | 202501 |
| 15 | Quality Characteristics of Coffea arabica cv. Bourbon from Guatemala under Different Roasting and Extraction Conditions | 한국식품영양과학회 | 202505 |
| 16 | Antioxidant and Nutrition Facts Analysis of Konjac Jelly Stick Containing Pinus koraiensis Leaf Powder | 한국식품영양과학회 | 202505 |
| 17 | Metagenomic Analysis of Microbial Changes during Dongchimi Fermentation | (사)한국조리학회 | 202505 |
| 18 | Theoretical Development and Thematic Evolution of Food Tourism Research: A Systematic Literature Review | (사)융합관광콘텐츠학회 | 202505 |
| 19 | Quality Attributes and Antioxidant Potential of Blackberry-Enriched Oat Dasik | (사)한국조리학회 | 202506 |
| 20 | Comparative Microbial Analysis of Commercial Cheonggukjang and Natto Produced from Korean Soybeans | (사)한국조리학회 | 202507 |
| 21 | Quality Characteristics of Yakgwa Supplemented with Chestnut Inner Shell Powder | (사)한국조리학회 | 202507 |
| 22 | Microbial Communities in Commercial Doenjang and Traditional Doenjang | (사)한국조리학회 | 202509 |
| 순번 | 제목 | 출판사 | 출판일 |
|---|---|---|---|
| 1 | 서양요리 | 백산출판사 | 2023-10-05 |
| 2 | 현대적 감각으로 재해석한 한국 전통음식 | (주)백산출판사 | 2024-09-05 |
| 3 | 떡 제조 기초에서 응용까지 | (주)백산출판사 | 2025-03-15 |
| 순번 | 제목 | 분류명 | 등록일 | ||||||
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